BLOG.

Het behang in de gang, jah behang, is met de hand geverfd door Kelly Wearstler of misschien toch haar kinderen?


 


Foto's via NewYorkTimes, Interiors, Vogue


 


 


 


 

For the love of God6-11-11w
Een schedel. Velen vinden hem beangstigend of afgrijselijk, ze zien de dood. Maar voor anderen is het een inspiratiebron, a piece of art. Wie kent niet de veelbesproken en zeer kostbare schedel, For the love of God, van Damian Hirst die tijdelijk te bewonderen was in het Rijksmuseum Amsterdam? Het is niet alleen de schedel zelf maar z’n vorm die geliefd is en die in vele gedaantes, ook in het interieur, voorkomt. Neem de kasten van James Hopkins........ een vondst toch?.foto's: 1 via Rijksmuseum 2,3,4 James Hopkins 5 Yokoo 6 onbekend 7 Studio Kho 8 Designtraveler 9 Benoit Linero 10 via Design Gossip 11 Ivan Terestchenko kunstenaar Sui Jian Guo 12  Kevin van Aelst


 


 

StijlvolIn de Elle Decoration UK zag ik een reportage van fotograaf Fabrizio Cicconi. Een huis naar m’n hart. Tenminste als je in een warm land woont zoals de eigenaar van dit jaren ’50 onderkomen. Nou gaan m’n credits naar beide heren, dat wil zeggen de fotograaf en de bewoner. De fotograaf om z’n mooie beelden waarin het materiaalgebruik in dit huis bijna voelbaar wordt. Stijlvolle plaatjes van een puur en sober huis. En de bewoner vanwege de manier waarop hij deze ruimte heeft vormgegeven. Rechte, strakke lijnen en zachte grijstinten in combinatie met bijzondere vintage meubels en accesoires.
Maar oeh, dat koude granito. Daar moeten wij op dit moment vast niet aan denken, maar stel.………je woont in Italië, met van die lange hete zomers. Wat zou je doen bij thuiskomst na een lange werkdag of een terrasje? Tuurlijk, als eerste je slippers de lucht in, dan naar de fridge voor een lekker drankje en al slobberend onder je voetzolen de koelte voelen optrekken die zo’n koude granito vloer afgeeft…………….deze meneer heeft het toch mooi voor elkaar..

.