BLOG.Zo'n Nisse Strinning wandrekrekje hangt nu ook in de winkel...foto's via www.tenboschhouse.com


 


 

Chelsea Loft26-2-12w


Vaker kom ik de naam Anita Calero tegen en jaren geleden had ik al es een reportage van haar bij m’n knipsels bewaard. Dus, weer es lekker ouderwets doos op schoot, vinger op ’t puntje van de tong en bladeren maar………Maarre, ook ouderwets gezellig teveel op de stapel en niet gevonden.


Foto’s van haar eigen huis in Chelsea zijn op internet volop te vinden en ze geven haar smaak goed weer van reportages die ze als fotograaf maakt. Stijlvol ingerichte interieurs met vintage topstukken o.a. in de keuken van ontwerper Jean Prouvé waar men voor de originelen nu rustig duizenden euros neertelt. Afijn, kijken is ook genieten…..

.

foto's via Loftline en Anita Calero


 


 


 

Stoelendans24-2-12w


Negen nieuwe kleuren en verschillende fineersoorten van de vlinderstoel 7 Series zijn binnen. 


Leandro Farino maakte het vrolijke filmpje. Gespot op de blog van EH&I


 


 

Dog for the cats18-2-12w


Hij kreeg veel aandacht tijdens Design Icons in Amsterdam. Naast alle vintage items stond de Scratch Dog van Erik Stehmann. En hij was een geliefd foto object want voor, naast of -voor de kleintjes- óp de hond werden vele kiekjes gemaakt.


Maar hij ís natuurlijk om de nagels in te zetten!
Die enige echte krabhond van ontwerper Erik Stehmann. We ontdekten hem afgelopen jaar tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven waar Erik Stehmann meer interessante ontwerpen liet zien.
Binnenkort is er een expositie van deze jonge ontwerper bij MoetKunsten.
De hond staat nu al in de winkel en is te koop.


 


En kijk vooral even naar het filmpje....